oligopol

Home Despre Noi Contact

INFORMARE privind eliminarea preturilor reglementate de ANRE pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici

Stimate client

Este important sa va anuntam ca piata gazelor naturale sa va liberaliza de la data de 1 iulie 2020 si, prin urmare, preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clienti casnici, categorie in care va regasiti si dumneavoastra, nu vor mai fi reglementate de catre Autoritatea Nationala de Rreglementare in Domeniul Energiei(ANRE).

Astfel, conform prevederilor art.179 alin. (2) lit. b) din Legea energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, preturile de furnizare reglementate vor fi eliminate incepand cu data de 1 iulie 2020. In aceste conditii este important sa stiti ca trebuie sa va exercitati dreptul de a alege un furnizor cu care sa incheiati, pana la data de 30 iunie 2020, un contract de furnizare a gazelor naturale in regim concurential. Puteti incheia noul contract de furnizare cu societatea noastra sau cu oricare alt furnizor de gaze naturale ales de dumneavoastra dintre cei licentiati de catre ANRE.

Atasat va transmitem oferta propusa de SC OLIGOPOL SRL, cu noul pret de furnizare a gazelor naturale valabil incepand cu data de 1iulie 2020, pe care gasiti disponibila si pe pagina noastra de internet, la adresa: www.oligopol.ro

Contractul aferent furnizarii gazelor naturale in regim concurential propus de SC OLIGOPOL SRL poate fi consultat:

-la punctul nostru unic de contact, care are urmatoarele date de contact: str. Zizinului, nr. 111, loc. Brasov

-in centrele de relatii cu clientii;

-pe pagina noastra de internet, la adresa: www.oligopol.ro

In cazul in care nu doriti sa acceptati aceasta oferta propusa de societatea noastra, va informam ca, in vederea incheierii unui contract aferent furnizarii gazelor naturale in regim concurential, puteti accepta orice alta oferta-tip publicata de societatea noastra sau de catre oricare alt furnizor de gaze naturale sau puteti solicita unui furnizor o oferta privind conditiile comerciale si pretul de furnizare in vederea negocierii acestora, dupa caz, ori puteti recurge la selectarea furnizorului prin procedee specifice de licitatie/achizitie publica, daca este cazul.

Daca doriti sa efectuati o analiza comparativa a ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale existente pe piata, puteti accesa aplicatia "Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale", online pe pagina de internet a ANRE, la adresa: http://www.anre.ro/ro/info-consumatori/comparator-oferte-tip-de-furnizare-a-gn, sau prin descarcarea aplicatiei ANRE pe dispozitivele dumneavoastra mobile.

Va reamintim ca scihmbarea furnizorului de gaze naturale este un proces simplu, gratuit si nu implica modificari de ordin tehnic, indiferent de furnizorul de gaze naturale pe care il alegeti.

Este impertant sa stiti ca, daca nu veti incheia un contract de furnizare a gazelor naturale in regim concurential cu societatea noastra sau cu oricare alt furnizor de gaze naturale ales de dumneavoastra, furnizarea gazelor naturale la locul dumneavoastra de consum va fi realizat in mod automat, in baza contractului de furnizare a gazelor naturale in vigoare, in conformitate cu prevederile art.4 din Ordinul presedintelui ANRE nr.27/2020 pentru stabilirea unor masuri privind furnizarea gazelor naturale la clientii casnici in perspectiva eliminarii preturilor reglementate, dupa cum urmeaza:

-la pretul reglementat de catre ANRE pana in data de 30 iunie 2020;

-la pretul din oferta propusa de catre societatea noastra, incepand cu data de 1iulie 2020 si pana la data la care dumneavoastra veti incheia un contract de furnizare a gazelor naturale in regim concurential, dar nu mai tarziu de data de 30 iunie 2021

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr. tel. 0785 324 110

Data: 08.04.2020

Cu stima,

Director general

Dr. Ing. Olaru Ioan


 

 


Despre Noi Informatii Consumatori Info Clienti Noi Preturi Legi Contact

© 2010 Oligopol SRL Toate Drepturile Rezervate Harta site Web Design byclick.ro